Opera, morotskaka, samt bara hem och vända.....

Som framgick av gårdagens inlägg, var det arbete ovanpå skola som gällde igår. Idag var det tvärtom, skolan efter arbetet. Från det ena stället till det andra men inte så lång förflyttning, bara en kilometer.
På agendan denna dag stod högläsning, en och en med mig som förhörare och det omfattade ett spann på alldeles lysande till "närapå katastrof". Det kanske låter lite drastiskt, men om vi säger så här istället: Hos vissa finns en kraftig utvecklingspotencial att leta efter. Ock med återkommande övningar får vi se hur det går.....
På rast nummer två under skolarbetet pep det i min ficka och förutom bekräftelse på nattens tjänstgöring kom en fråga om jag kunde jobba även eftermiddagen idag. Givetvis blev svaret OK! och ett tack-sms kom snabbt tillbaka.
Så jag är nu bara hemma och mellanlandar under två timmar innan det ånyo blir till att träffa "kidsen".
Under gårdagskvällen hanns det med att baka morotskaka på rårivna morötter som blivit över vid middagen. Till detta serverades operamusik, från nån spellista på min jobbarkollegas mobil.
Själv satt jag och stickade, medan en av grabbarna assisterade i bakningen. Till kvällsmat serverades alltså nybakt kaka, (som knappt hunnit kallna) förutom smörgåsar och flingor. Den var klart godkänd ska jag meddela.
Nu får det väl bli lite lunch innan jag åter styr kosan mot centralorten för fem timmars arbete......
 
Maken fortsätter under tiden med sitt röjande i diket......
 
Ny leverans av plommon är packad, den igår mottogs väl och är nästan slut, så fyller på lite då vi har gott om denna vara på trädet.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0