Tiden räcker inte till "alla järn i elden"......

Så börjar det kännas iallafall och anledningen kanske kan vara att jag egentligen vill peta i för mycket. Sen finns det en del måsten som man inte kommer ifrån typ: fas 3, tvätt, mat osv.
Men nu är de omsydda gardinerna på plats och den sista "outfiten" klar (halsduk och fuskvantar) till boendets samtliga ungdomar. Detta var ju strängt taget inte nödvändigt, men kände att jag ville sticka och eftersom det hänger så mycket tröjor på lager här hemma, behövdes ett annat projekt att bita i.
Sen har jag en möss-prototyp att "pula" lite med de närmaste dagarna och ett annat virk-"försök". Idag hann jag iallafall att åka till Sörgårdens Inredning, på sista öppetdagen för sommarsäsongen.
Får se om vi senare i höst kan delta på en julmarknad tillsammans (i november), så är planen iallafall.
Men ledigt fick jag ifrån "fasen" (några dagar om ungefär två veckor) för Polen-resan, vilken jag ser fram emot.
Sen är det dags att planera och bestämma "vårsemestern" och boka den för att få bästa möjliga pris.
Mycket äppelmos kokar vi också, ytterligare en gryta klar idag. Jag köpte ju fler burkar igår och dom kunde inte maken se stå tomma, så han startade ett nytt kok.
Finns mycket mer som jag skulle vilja hinna, men det av nöden tvunget är nu att värma middag. Då jag känner mig hungrig och klockan har passerat vanlig lunchtid med flera timmar.  
Om det inte blåste så "förjordat", hade vädret varit helt ok för min del. Men istället blir det nog lite mer internet-"dammsugning", efter "bargains". Har en massa kataloger och gruppreklam att plöja igenom också, till kaffet på maten.
Alla Lotto-miljoner lyser fortfarande med sin frånvaro. Dragningen igår var ingen direkt underhållning den heller, gav inte ens en endaste liten tröst-tjuga......
Imorron är det skolan igen, sen planerar jag ett gym-besök i väntan på mötet med personalplaneraren hos kommunen. Måste freda det dåliga motionssamvetet och komma igång med denna (uuuuur-trååååååkiga) aktivitet igen. Betalar ju för eländet varje månad oavsett och då är det alltså dubbelt dålig "ekonomi".
Sista gräsklippningen för säsongen gav dock motion, med frisk luft på köpet. Lite redig känner jag mig allt, men bara lite.....
 
"Nya" gardinerna på plats (de gamla urblekta kanske blir mattrasor) och hyllan ovanför är nydammad!
 
Sista öppetdagen för sommarsäsongen......
 
.....men gott om fynd har hon kvar.
 
Senaste mos-koket......
 
....och höstvy utöver sjön.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0