Välkommen tillbaka till jobbet........

....... ja det sa dom allihop då jag ringde och "tjatade " på dom under dagen och chefen kom in med ett papper han ville att jag skulle skriva på. Fast anställning från 1 november då provanställningen löper ut, med löneförhöjning. Klart jag gjorde det och framöver öppnar sig även möjligheten att få en dag ledigt i veckan "på flexibel" basis. Vi kommer säkert överens om detta känner jag, så inte helt missnöjd, trots måndag och slut på semestern för den här gången.
Svenska herrlandslaget i fotboll har också (såhär långt) lyckats göra två mål på Moldavien, även om spelet fortfarande inte lyser direkt (om man ska vara snäll). Dock tycker jag att Guidetti sliter bra och vill mycket, vilket bådar gott för framtiden eventuellt, om han får spela.....
Maken har varit och förkollat läget på bilfronten och eventuellt kan vi åka in på fredag, så även jag får provköra de alternativ vi funderar på.
Matlådan tills imorron har Inga redan ordnat, så det blir nog "stickhäng" i fåtöljen med dumburken på, resten av den tid jag har kvar att disponera innan sängdags.
Och imorron får jag fortsätta att jobba ikapp. Det var inte så farligt mycket som låg, så det ska väl räcka med tisdag också bara, innan jag är på banan ordentligt igen.
 
Det tar inte många dagar att hugga ner en skog.......
 
Joråsåatt........
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0