Halva veckan.......

......gången redan, tiden bara försvinner. Idag är det återigen mulet och inte direkt varmt. Dock är det inte svinkallt, (enligt mitt sätt att se på saken) men trist väder då det var utlovat sol, eller?
Gott om pollen ute också, vilket blir väldigt uppenbart då det regnat rätt bra i natt och nu har börjat torka upp igen.
Stora gula fläckar......
Men någon åska har jag inte hört, den verkar ha hållit sig åt Lidköpingshållet om man ska tro chefen som bor i närheten.
Tiden rullar på, även i Stockholm och nu närmar det sig....... "tiden går ut" på fredag, men man kan ju aldrig veta när han därinne känner sig färdig för världen. Och maken får många dagar på Kungliga Biblioteket under tiden.
Energinivån är lite låg just nu, tycker inte jag orkar eller får något gjort efter jobbet. Verkar ha smittat av sig på Inga också, som inte ställer sig vid spisen i första taget. Men i eftermiddag så.......(hahaha)
....och då var det bara att sätta sig och titta på regnet igen då, som "efterrätt" till lunch-soppan. Skulle bli bättre framåt kvällen, så det får vi tro på (fram tills dess i alla fall).
Det var ett evinnerligt velande på vädret........ men Inga gjorde iallafall fisk till matlådan imorron. Visserligen fuskade hon å det grövsta, med pulvermos och färdigpanerad torsk. Men liiiite har hon iallafall kommit igång igen vid spisen.
Man får vara glad för det lilla.....
Nu hoppas vi på lottot igen då, för femtioefte-tusende dragningen. Är det min/vår tur nu?
 
Pollen-pöl vid bilen och underhållsarbete på gång i el-centralen.
 
Ömsom sol och skugga stundtals.....
 
.....men det växer bra i rabatterna (också) vinrankan på G och kaprifolen har fått en "nystart". Dags att montera en ny frisk spalje snart.
 
Slutligen bild på "fusk-fisken" och moset.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0