Påskliljor........

.....är min favoritblomma. Vilket inte är så svårt att lista ut, efter att ha sett alla foton på just denna växt som figurerar flitigt i min blogg just nu.
Varför inte ta vara på säsongen och gå "all in" , så nu är det nedlusat med gulingar i hela trädgården. Har köpt i flera omgångar, men då maken hade ärende till centralorten idag fick han inhandla några till........
Har tillbringat en del tid "på ägorna" idag och förutom att plantera de senaste blommorna, har jag rensat lite i rabatterna. Mer finns att göra, men påbörjat nu iallafall.
Fortsatt fåtöljhäng resterande tid av fredagen, som börjar gå mot sitt slut. Skymningen smyger sig på, klockan tickar på mot åtta och Let's dance.
Imorron blir det en tur till syster, för att hämta hennes deklaration som kommit. Precis som våra egna, för åtgärd. Detta år är dock resultatet på plussidan för oss alla, alltid något.
Skulle precis sätta mig tillrätta med en kopp kaffe, men snubblade på en filt.......
Resultatet: Byta duk, torka av hela bordet, kasta blöta tidningar, ladda tvättmaskinen (igen) och värma nytt kaffe. Jaja, har ju behövt byta duken iallafall i flera veckor........
Återstår att se om/vad jag sträckte då bara ........ 
 
Premiär för trädgårdshandskarna (de nya), funkade bra att dra gammal gran med.
 
"När knoppar brister"......
 
Krusbärsbusken har kommit en bra bit redan.
 
Makens inköp på "extraorder".......är planterade de också.
 
Stark solnedgång........
 
Ett sista rött klot, där bakom träden.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0