Snöstorm med följder

När jag tittade ut på förmiddagen, kunde jag konstatera att väderprognosen tyvärr var korrekt. Vi var förutspådda snöfall med en del hårda vindar och detta levereras fortfarande i skrivande stund, en bit efter sex på kvällen.
Gun kom upp och åt en sen frukost och då ringde telefonen. Det var maken, (han ringer inte i onödan från jobbet) som lät lite "glättigare" än vanligt, så något var helt klart i görningen. Det visade sig att han hade misslyckats med att parkera vid jobbet och glidit mot en kant så att hjulet fick en "knäck". Det blev nå'n skada på styrningen och efter att han fått vinterdäcken monterade blev det bärgning till Skövde för lagning, vilket i värsta fall kunde ta upp till två veckor. Han får alltså nu ikväll lita till att bussarna går som planerat för att komma hem. Min bil står med en decimeter snö ovanpå och lika mycket runt om och jag är inte direkt fit for fight med snön med pågående förkylning.
Det är bara att hålla tummarna och hoppas på att "skiten" regnar bort fortast möjligt och så får vi lägga pussel med nyttjandet av hushållets kvarvarande brukbara bil. Alltid är det nåt......


Imorse.......


...ikväll


också ikväll, har faktiskt borstat av ungefär en decimeter snö.
Vår gård är ett riktigt "yrhål" det blåser ihop i drivor istället för att sprida ut sig

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0