Man behöver lite höstväder också...

När jag vaknade till frampå förmiddagen idag, lyste solen och jag hann tänka att en promenad kanske inte skulle vara så fel. Hann dock bara tänka tanken innan det mulnade på. Visst kan man gå ut och gå även i mulet väder, men inspirationen avtar liksom. Det blev att tvätta lite, samt rulla och steka en långpanna med köttbullar, för att lite senare även sätta in den fläskpannkaka som maken alltid längtar efter till sin middag. Hade lovat göra en idag, då jag inhandlade fläsk igår. Han lät sig väl smaka och det blev inga rester. Vädret inbjöd till en shoppingrunda i Skövde, för egen del, maken valde att vara hemma. Han hade fått mer än nog av den sysslan under gårdagen.
Kom iväg vid tretiden och gjorde "den vanliga svängen", Ö&B, Rusta och även Biltema. På hemväg fick det bli lite hämtmat från Tibros kinarestaurang till fredagsmys.
Som sagt inledningsvis, behöver man lite sämre väder som kontrast till all sol och värme vi haft tillgång till de senaste tio dagarna. Ungefär på samma vis som att man måste ha tråkigt ibland för att det ska vara möjligt att ha roligt igen.


Passerar kyrkan i skymningen på väg hem från sta'n i duggregn


Sjön passerar revy någon kilometer senare


Denna bilden tog jag första semesterdagen. Den påminner mig om en mycket sevärd film:
"Shirley Valentine" har Ni inte sett den ska Ni göra det (jag har den).
Handlar om en medelålders uttråkad engelsk hemmafru, (pratar med väggen
när hon lagar mat) som åker till Grekland med en väninna......
Hon ber kyparen på baren vid stranden att få flytta bord och stol ner till vattenbrynet,
för att uppfylla en dröm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0