Mariestad-igen!

Det är ett förfärligt "flängande" till Mariestad numera. Denna gång för en lungröntgen för att se om lungsäcksretningen är borta, då jag fortfarande har ont, mindre än förut, men ändå. En sväng till Karlssons varuhus där det blev inköp av kalsonger till maken och en kasse penséplantor, innan lunch. Vilken idag bestod av MacDonald's utsökta hamburgare med lite pommes frites, innan jag tog omvägen via Skövde, för att få bilen bedömd och inbokad för reparation av skada. Som bl.a. en grindstolpe i sten orsakat och så får vi se vad försäkringsbolaget säger om de andra oförklarliga lackreporna, överallt. Tillbaka i hemkommunen slank jag in på banken för ett ärende och träffade där utanför, makens dotter som tyckte jag skulle titta upp till Hörnebo på fika. Efter att ha handlat lite och införskaffat en smarrig kaka till kaffet åkte jag dit. Sen var det lagom med secondhandbesök innan hemfärd.
Inga fynd idag. Ikväll har vi visat och förklarat hur vi vill ha vår solveranda, nu återstår att se vad vi får för kostnadsförslag på bygget. Imorgon ska jag checka in och ta ut boardingcarden till nästa veckas flygäventyr.
Håll tummarna..... för mycket siffror är det och fel får det inte bli. Ska sova på saken nu och maken som har ledig dag imorgon får väl bistå......hmmmm.


På väg mellan Mariestad och Skövde


Några träd med karaktär i ett naturreservat utmed färdvägen.


Vårtecken växte i diket vid bilverkstaden



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0