Två gånger Skövde

Dagen började med en tur till Skövde för att lämna in bilen på service, reparation och omlackering medan "matte" är på semester. Sonen var avtalad att komma efter och hämta upp mor för återtransport till hemmet, vilket gick via ICA Maxi, där han skulle storhandla "sitt kaffe". Han är också beroende av koffein, men i form av Pepsi Max.
Hemma i Fagersanna tog vi en kopp kaffe respektive te, i glashuset innan sonen återvände hem med en påse vit Toblerone och  banankakor från förrådet i frysen. Maken tittade sedan in på lunch, eftersom han levererade posten på hemmaplan, så matlådan behövde inte ut och åka idag. Måndagsreklamen blev genomgången och det visade sig att de trädgårdsstolar jag tittat på i förra veckan, var nu nedsatta med 249:- styck. Vi skulle ha fyra hade vi bestämt.
Det var bara ett litet problem: Ingen bil fanns nu hemma att åka med till affären i Skövde.
Tänk! Lösningen blev buss till Tibro, låna makens bil medan han jobbade klart och vidare till Skövde igen! Som tur var uppmärksammade jag den röda bensinlampan och följdaktligen, fick jag det stora nöjet att tanka. En av mina absoluta favoritsysslor, not! Nöden har dock ingen lag och inget ont som inte har något gott med sig. Att tjäna en tusenlapp på fyra stolar, var ganska bra motivation. När köpet var avklarat och jag på väg tillbaka mot Tibro, för att plocka upp maken, ringde han och frågade om jag sett att tanken var tom? Så dags då.......
Nu var det ju naturligtvis så, när vi kom hem och packat upp stolarna, att en var defekt, men det får vi ta efter semestern, har ringt Jysk och reserverat en utbytesstol till dess.


De högljudda ockupanterna i Strandstaden


Sista skälvande minuten på jobbet innan semestern!


Våra "nya invånare" i glashuset, i väntan på den fjärde...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0