Sabotaget åtgärdat

Maken målade altanen med olja i morse, så det var klart när jag kom ur sängen. Hoppade över gröten idag och tog kaffe med mackor i glashuset. Hur jag kom dit med nyoljat golv? Han sparade en sträng, så vi kunde gå dit, som ska åtgärdas imorgon. Sen får han städa huset som "grädde på moset ", då det faktiskt med fog kan anses att det är hans tur. (haha) Jag jobbar nämligen 10-16 imorgon.
Efter min frukost fick gräsklipparen motionera en stund medan jag väntade på en tvättmaskin att hänga upp. Så var det dags för middag och iordningställande av nationaldagens matlådor, bestående av rester och en färdig "gourmeträtt " (till mig). Så kunde jag inte dra på det längre, gymet öppnade klockan 16.00. Före det var jag och försåg mig med några plattor att laga sabotaget från igår med. Hittade plattorna, men ingen som jobbade på söndag, så jag får erkänna stölden nästa vardag. Känner den som förestår upplaget. Han brukar med jämna mellanrum fråga om jag inte har nå't projekt, som innefattar cement på gång. Nu hade jag det, dock modell mindre!
Efter övningarna på gymet, tog jag en tur till skogen och lånade ytterligare en hink sand, så nu är det tillrättat, igen!
Pizzamacka på hönökaka till kvällsmat och serien "Lark Rise to Candleford" på SVT 1 avslutar dagen, förutom bloggandet förstås....


Gräsmattan (hmmm) hade blommande öar i gult (inte maskrosor!)


vita klöver och...


tusenskönor, innan jag och gräsklipparen mejade ner dom.


och vad hitta' hon väl där?  Nå´t gott får man förmoda.


Återigen klart, för gott denna gång, basta!!


Dags att sova, tycker solen i alla fall.....hakar nog på, snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0