"Sightseeing" i länet

Idag har det varit besök i Hjo, först hos mor bland annat för att plocka med kläder och andra förnödenheter till far som i eftermiddag tog sitt rum (minilägenhet) på korttidsboendet i besittning. Sonen, som var med,   fick returnera den igår inköpta datorn till SIBA (i Skövde) och avkräva dom en som fungerade istället. Jag hade en del ärenden på stan åt föräldrarna och klockan tickade på. Ingen idé att åka hem, så det blev korvkiosken i Tibro och ett snabbesök hos maken på jobbet, innan färd mot Skövde. Där hade jag stämt träff med kompisarna för vidare samåkning mot Skara, närmare bestämt en bit utanför i "bushen" och då menar jag verkligen bushen, för den sista kilometern är bara två hjulspår till väg, innan man anländer till Eva.
Vi blev väl mottagna av både henne och hunden, samt bjudna på mycket god middag. Den hade hennes make tillagat innan han flydde fältet för kvällen. Så vi kunde bara skicka hälsning till kocken som tack för en delikat måltid.
Mätta, belåtna men något trötta började hemfärden strax efter tio och som synes hittade jag ända hem till Fagersanna. Nu somnar jag nog gott framför TV:n med reprisen av Bonde söker fru, natti, natti!!


Arbetsplatsbesök för "lån" av lunchrum till korvätning


Snart i Skövde....igen


Långt ute på landet framför brasan


Månen var extra stor ikväll över Tibro.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0