Inlagd sill & sillsallad

Idag har det varit en hemmadag, har inte gjort särskilt mycket egentligen. Bara det där vanliga typ: läsa tidning, kolla efter jobb, värma rester till middag och mata tvättmaskinen (med tvätt alltså).
Ringde Vårdcentralens trevliga telefonsvarare och fick besked att de skulle ringa upp mig "ca 16.25 på eftermiddagen". Har de gjort det? Inte då. Börjar nästan misstänka snart att jag har överförts till de osynligas skara, de som inte behöver tas nå'n notis om, som man kan strunta i. Det är ju en vedertagen härskarteknik att osynliggöra, men ingen speciellt trevlig sådan och inte alls vad jag anser man ska utsätta sina medmänniskor för.
Överkänslig, ja kanske, men ibland blir man så trött på att behöva jaga allt och alla för det allra minsta.
Energitjuvar klarar jag mig helst utan, det är nog med skit ändå.....
Har iallafall under eftermiddagen lagt in jul-sillen och passade på att göra lite sillsallad också. Då det bara är maken och jag som vill ha denna läckerhet, kan ju vi äta den "i förväg" och bereda plats för annat på julbordet.
Har även handlat lite här hemmave' och kom precis på att det blev en triss-lott inköpt. Kanska ska kolla den som uppmuntring, eller inte, för då kan jag ju vara "nästan miljonär" nå'n dag till.....
Nu vill tvättmaskinen diskutera något med mig och därefter ska det smaka med sillsallad-macka, var så säkra.....
 
Kvällsmat nästa.....
 

Skickar även med morfars konstverk "Potatisplockning" som jag lagt upp idag, på Facebook-sidan "Du vet att du är från Tibro när"......
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0