Sista da'n!

Då var jag framme vid sista dagen, på praktiken. Det som egentligen var meningen att mynna ut i ett nystartsjobb, men inte blev det. Bristande lönsamhet som inte klarade att ha någon anställd, inte ens subventionerat nystartsjobb, var möjligt.
Ingen idé att gråta över spilld mjölk, bara att gå vidare. Sen har jag ju fullt upp med att söka jobb och överklaga Försäkringskasse-beslut iallafall, så sysslolös är jag inte (observera ironin!). Vi två praktikanter som varit där under några veckor, blev idag avtackade med fika och en present. De sade sig ha haft nytta av oss och ville ge  ett litet tack för denna tiden.
Hemma väntade, förutom en fastvuxen dataentusiast, även julgardiner och pynt, som ville ut och pryda hemmet.
Passade på att putsa fönstren, innan gardinerna sattes på plats och har sen hela eftermiddagen och en bra bit in på kvällen, dekorerat.
Imorron blir det ett besök på gymet och second hand, kanske har dom nå'n häftig tomte som skulle passa bland alla de andra i vårt hus. I detta hem gäller inte "Less is more", utan här "brassar vi på" med ordentligt mycket julpynt.
Har precis ätit vitlöksbröd och åter monterat stolsdynorna på sina köksstolar, efter dubbla karusell-färder. En blöt och omedelbart därefter, en varm runda.
....och nu är klockan alldeles förfärligt mycket .......igen!
 
Delar av vad jag åstadkommit idag. Den vita bollen är presenten: Lasse Åberg-kula, full med choklad!
 
Ett av köksfönstren, tomten har bråda dagar som synes (åtminstone den ena).
 
Egenhändigt tillverkad julgrupp, snart doftar dom också.....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0