Folktandvården, kinamat och snögubbe

Ringde till sonen i förmiddags och frågade om han återigen kände för att åka till Hjo med mamma. Kan jag väl, sa han så jag åkte strax och hämtade upp honom och en trave gamla tidningar (att packa porslin i). Till lägenheten och sätta igång, då vi hade begränsat med tid för att forsla bort det allra första lasset till mors nya boende.
Jag satte igång att packa porslin, medan sonen bar ner redan färdigpackade kartonger med kläder, samt en del annat smått och gott.
Snabbt tog vi oss sedan med nästan fullastad bil till Villa Rosell, fick låna avdelningens "tvättvagn" att köra lasten på, så slapp vi både bära och gå flera gånger. En trappstege hade de också att låna ut till gardinupphängningen.
Kläderna blev "inhivade" i garderoben och vi drog vidare, för att hämta mor till tandhygienisten.
Där blev hon avlämnad i väntrummet, varpå sonen och jag tog oss tillbaka ner en trappa, till Kinarestaurangen vid entrén. Vi hade allt blivit bra hungriga och åt god traditionell kinamat och pustade en stund.
Tillbaka med mor till boendet och hem med sonen i god tid till jobbet. Han hade sisådär 5-10 minuter på sig när jag lämnade av honom vid hans port.
Handla en del mat och hem med "administrativt arbete", då det fanns en del post. Hemma hängde en kasse på dörren med ett paket i, från kompisen. Hon hade köpt en snögubbe, handmålad av sin svägerska. Fin, är bara förnamnet!
Men nu får jag allt bärga mig med flyttnöjena till lördag, då stora lasset ska gå.
Behöver nog ta en vända och stärka mig på gymet, så jag pallar.....


Visst är han?   Fin alltså!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0