Nu vet jag...

....att läkaren på vårdcentralen har två veckor på sig att komplettera intyget till Försäkringskassan och det fanns ingen telefontid till honom förrän nästa vecka. Känner att jag behöver prata med honom, då han aldrig träffat mig och följdaktligen måste ha väldigt svårt att kunna skriva ett korrekt svar på vad dom frågar om.
Men vem vet det kanske finns en liten vinstlott någonstans i detta myndighetslotteri som till slut kan ge mig min ersättning. Den som väntar på nå't gott heter det ju.....men många nitlotter är det också. Det räcker med att slå upp en tidning eller se inlägg här i de sociala medierna, så förstår man att ensam är man inte i situationen.
Klen tröst och det gör mig ännu mer förbannad, att utgångspunkten i myndighetsutövning numera verkar vara att misstro, med en grundinställning att alla fuskar så fort dom får tillfälle.
Har idag för övrigt varit hos kompisen och druckit kaffe, handlat och hoppat över att gå till gymet. Denna gång med motiveringen att spara på krafterna till imorron, till flyttlasset åt mor. Nu ska inte jag bära och springa i trappor, men väl packa, organisera och packa upp, så mycket jag/vi hinner och orkar. Får säkert åka ner även söndag för att finjustera så långt det går, innan mor flyttar dit på måndag eftermiddag.
Bruna bönor och fläsk bjöd Inga på till middag och sen somnade jag gott i TV-fåtöljen.
Har haft lite svårt att sova på nätterna den gångna veckan, kan undra om det är fullmåne......


Konstrundan fortsätter: "Helljus" av Hans Westman idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0