Påsar, pappkartonger och påskliljor

Maken och jag har idag "roat oss" i fyrarummaren en bra stund på förmiddagen. Vi hade kaffe och mackor med stekta ägg nedpackat till lunch, samt banan till "efterrätt". Därefter var nästa anhalt mor, för att lämna av det vi packat idag och ta med det hon sorterat ur, sen förra gången. Så vidare hem till Fagersanna med prylarna, för en "slutlig" genomgång och förvaring till "barna" har sagt sitt om föremålen som blev över. Många stora kassar och lådor blir det och när kvällen kommer är man helt slut i både kroppen och huve't.
Jag hann ändå med en vända till second hand, där två kassar med textilier fick stanna och två småsaker åkte med tillbaka. På hemväg fick även Tempo ett besök och där fanns påskliljor, som nu åter pryder mitt kök. De gamla åkte i soppåsen igår. Imorron (läs senare idag) kommer Anette på frukost och jag ska få lite massage, vilket nog kan behövas.
Vi får se om hon får någon ordning på alla muskler (hmm) som stelnat till. Efter att ha avslutat cortison-kuren, är nu rörligheten i knän och andra kroppsdelar åter "på normal nivå" dvs. stelt som bara den igen. Pigg 90+ känns det som, i alla fall ikväll.......


En liten del av "dagens skörd"


Köksdekorationen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0