Räkmacka

Dagen började med frukt- & gröntleveransen, men eftersom vi just nu är rätt många gick det fort att få upp de nya godsakerna i hyllan. Sen bakades det frallor och wienerbröd så det doftade härligt i hela butiken. Jag har ännu så länge bara varit med och tittat lite när det gäller bakningen, men får kanske prova alldeles själv så småningom.
Blev bjudna på alldeles varma frallor till frukostkaffet och wienerbröd till trefikat, så det går verkligen ingen nöd på oss praktikanter. En del rutinarbete med att kolla hyllornas innehåll vart det också idag, medan vi väntade på de övriga varuleveranserna och kunderna.
Vet inte om det var allmän sovmorron i Fagersanna idag, eller om dom tog en sväng till torgmarknaden i Tibro innan de kom till oss. Trots att vi öppnar nio, kom inga kunder förrän framåt tiosnåret idag och någon massinvasion talar vi inte om då heller.
Vid lunch kom så den efterlängtade stora leveransen, med en mängd "Allhelgonagodis", såsom färska laxfiléer, helgskinkor, camemberost och mycket mer.....
Helgen till ära beslutades om förmånliga priser på lyxräkor, öl, godis och glass dessutom.
"Till slut" kom även en leverans med påfyllnad av snus, vilket är väldigt populärt att inhandla, dock inte av mig.
"Den varan är värd sitt pris" (haha) sa en av mina bekanta, som var och storhandlade just detta, men han kommer  aldrig någonsin få medhåll av mig, angående den saken.....
 
Lyktorna är tända......
 
.....räkmackan är slut och jag är nog ganska "trötter", om jag känner efter.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0