"Eftermiddagsskift"

Idag hade jag ärende in till Skövde på förmiddagen, så vi avtalade om eftermiddagsskift fram till stängning.
Hyfsat väder och ingen is på rutorna, började bra iallafall. Ärendena var heller inga långvariga historier, så ganska snart var jag på hemväg igen. Åkte hem och hämtade min matlåda med ugnsbakad lax och infann mig i butiken. Det fanns en del varor kvar till mig att plocka på plats och sen var det snabbköpskassa igen.
Sådär hypersnabbt går det inte än så länge, men framåt ändå, om jag får säga det själv. Fortfarande stämmer att övning ger färdighet, så bara att fortsätta nöta.
Tog med mig en kopp kaffe ut till kassan i väntan på nya kunder, men det skulle jag nog ha låtit bli. Med tanke på teflonminnet som jag pratat om tidigare, hann jag helt glömma bort muggen och kassalådan till spelkassan slog ner den i golvet med en smäll. Jag blev plaskvåt på hela kjolen och golvet fick torkas en hel del.
Tur i oturen, muggen höll men jag var "pisseblöt" och "stank" av kaffe. Ringde hem efter en akutleverans av torra kläder, vilket omgående blev ditkörda av maken. Bra med assistent ibland!
Kan tala om för den det intresserar att laxen var mycket god, Inga hade fått till kryddningen perfekt och ikväll serverade hon grönsakssoppa och rallarhalva med ost. Nu fattas bara en kopp kaffe till, ska försöka låta bli att spilla......
 
Landsvägsvy under hemfärden, där framme ligger Hönsa-korset.
 

Lite längre bort utmed resvägen, skördearbete pågår.
 
Till sist en vy med alla "sockerbitar" som ligger på gärdet framför campingen och badviken där.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0