Onsdag

Det känns inte jippiiii direkt när alarmet på telefonen går igång och det återigen är dags att kliva ur sängen. Men upp kommer jag, gröten blir äten och i tid till arbetsplatsen är jag också, om än med närmast obefintlig marginal.
Onsdagar (och måndagar) är det alltid många fler som kommer dit, för att göra sin ideella insats inför nästa försäljningstillfälle och det blir en massa pratande med många. Men detta hör liksom till, den sociala biten är också viktig, så har iallafall jag uppfattat det hela.
Idag hade jag en hel kasse med skjortor med från makens garderob, som nu är väääldigt tom.
Vid frukostfikat fick jag sedan klart för mig att jag var släkt med en av damerna och följdaktligen även hennes bror (Ove Emanuelsson, kanotisten). Hade jag ingen aaaaning om, men nu vet jag det.
De hade också koll på morfar och hans svarvande, hade precis som jag varit på besök där i hans källarkrypin och tittat, när det begav sig.
På lunchen åkte jag och lämnade in Lottot och det visade sig vara på samma ställe (Pressbyrån i Tibro) som den Skövdebo som förra veckan vann 5,5 mille. "Åskan slår väl inte ner två gånger på samma ställe" tänkte jag då lite negativt, men man kan ju aldrig vara helt säker.
Maken hade under dagen påbörjat lite målningsarbete av vindskivor på förrådsskjulet och ska göra klart imorron om det inte har regnat så det är blött. Naturligtvis var det tvunget att skvätta en del nu under kvällen, får hoppas att det torkar upp till morgondagen.
Torsdag = städning. Looking forward to it,......not! Lovade förresten att jobba på lördag, igen!
Vad dum du är, sa min praktikantkollega med glimten i ögat. Ja, hon kanske har rätt..........
 
Avslutar med fjolårsäpplet, det enda, som så snopet blev stulet. I år har vi många fler.........
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0