Resumé över de senaste dagarna....

Avresedagen gick smidigt, förutom att flyget var lite försenat från Alicante så vi inte kom iväg förrän 40 minuter senare än satt avgångstid. Dock hann vi med att vinka till Nanni med barn som var med på planet, där nerifrån.

Väl framme möttes vi av "vår norrman" med hyrbilen vi ska ha under vår vistelse. Det blev en "gula faran", España-style,(Seat Ibiza).
Mörk motorväg mitt i natten, men vi hittade trots detta, utan att köra fel en enda gång.
Efter visst letande hittade vi den fjärrkontrollerade grinden och garageporten, som förde oss ner i underjorden där det fanns en P-plats som väntade på oss.
Två våningar längre upp fanns så en lägenhet och en SÄNG. Halv fyra "dråsade" vi ner i den, som för övrigt får godkänt i bekvämlighet.
Nästa dag dusch, som också var till full belåtenhet (ordentligt tryck på vattnet) internetanslutning (som vi dock fortfarande misslyckats med) och matinköp.
Mercadona supermarket är vi bekanta med sen förut och den var inte svår att hitta i Altea heller.
Strandpromenaden har vi också testat, efter en "startsträcka" (promenad) hemifrån på ca en kilometer. Där hittade vi en engelsk restaurang som vi förärat med visit två gånger hittills.
Databutiken vet vi också var den ligger för där har vi redan hunnit bli stammisar med vår dator. Den lär det dock inte vara något fel på utan anslutningen i lägenheten, är förmodligen "boven" i dramat.
Har även hittat ett internetcafé, där jag igår kunde konstatera att onsdagens Lottodragning gjort mig 108 kronor rikare. (det tar sig!)
Några fler "bunkringsresor" till Mercadona har vi också hunnit med och igår kväll "sprang jag på" ett parfymfynd. "Min" Versace Versense 50 ml, kostade mindre än en flaska med 30 ml, så inköp direkt! (Ett verkligt fynd, sparade minst 250 kronor). Ugnsstekt havsöring till kvällsmat idag och nu äntligen en första rapport! 

Det kommer mera........ snart.

Vid Hammar i Östergötland var bergen dekorerade så här vackert
 
Säng, säng, säng......jag är trött, jag är trött, jag är jättetrött......
 
Första lunchen i lägenheten, läcker paj från Mercadona
 
Vår havsutsikt från balkongen, vid poolen på taket har vi dock världens panorama över hela kusten
 
Vi passerar bron över den i nuläget, lilla floden Algar. Här syns högsta punkten i Altea, kyrkan.
 
Reklam för mjukglass på strandpromenaden, servietter i strutarna, inovativt!
 
Lite längre bort lagades det paella i panna "grande"
 
Ljusdekorationer på huvudgatan "Felices fiestas" stod det på ett ställe.

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0