Spenatfest

Det blev inte riktigt så tidigt som jag tänkt med vaknandet idag, men ingen katastrof. Hann inte vara på second handen när dom öppnade, men höll tummarna för att den cykel jag sett där i tisdags fortfarande var kvar strax före elva, då jag efter "renovering" var klar att möta världen, även denna lördag.
Ibland ska man ha tur och så var tydligen fallet idag (så långt iallafall, nu hoppas vi på lottodragningen ikväll också...).
En styck cykel modell mellanstor, blev jag omgående ägare till, begagnad visserligen men kollad att vara i bruksskick. Vi får hoppas på det bästa, för storebror behöver ha en större storlek iår och lillebror får då "byta upp sig" till den storebror hade förra året.
En tur till Hörnebo för lite gratiskaffe samt hämtande av min födelsedagspresent stod sedan på schemat och därefter avslutades Tibro-turen på gymet, för ett pass.
Hemkommen till Fagersanna var det bara att konstatera, en ny renovering behövdes och den är nu gjord.
Spenat-middag festade jag därefter på och änderna har fått lite bröd. Herr och fru And hade idag även med sig sina kompisar.
Vi får väl bygga en liten damm nere i vildslänten, har jag börjat fundera på, vore kanske kul.......
Nu ska jag kolla vad det finns för engelsk fotboll att sticka tröjor till, jo för så är det, två stycken är påbörjade samtidigt och en av dom kan nog bli klar under kvällen.
Om jag nu inte oväntat får avbryta hantverket för att fira lottovinst, vill säga.....
 
Mycket bra och användbar födelsedagspresent....
 
Hittade idag en komplett Tibroklubba med låda....
 
....förutom cykel.
 
Spenat-festen
 
"Gänget" på besök, springande efter brödbitarna jag kastade till dom.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0