Tidningsarkiv och tröga änder...

Idag har jag ägnat förmiddagen åt att söka jobb. Jo det måste man parallellt med praktikplats, fortfarande ha fokus på. Hittade idag några som passade mina erfarenheter, så då blev det ansökan till dom.
Maken hade sedan en väldig lust att gräva lite i SLA:s tidningsarkiv igen och bestämde träff med deras vaktmästare via telefon. Jag skjutsade honom till dörren och fortsatte sedan för egen del med " betydligt viktigare ärenden", shopping.
....och faktiskt ett personligt besök på det ena jobbet jag sökte imorse.
Hittade idag på Rusta en resväska. Behövde vi en till resväska, var nu frågan och ja det gör vi ansåg jag, då denna vägde väldigt lite. Därför kan man packa mer grejer i den och det är bra, när man ska flyga. (Planerar alltså att flyga mer framöver.) Idag fick den dock börja göra tjänst direkt och transportera hem garnet, (som jag också köpte). Då sparade jag ju in utgiften för plastkasse. Några diskborstar slank med av bara farten, tre för en tia.
När jag var klar med alla ärenden hämtades maken ur arkivet. Han hade faktiskt hunnit därifrån och satt på ett fik, men det valde jag bort idag.
Hemma blev det stuvad vitkål med prinskorv, men maken var inte så hungrig sa han, sådär direkt inpå fikat. Nu är inte vitkålen hans favo-mat heller, så han var väl inte direkt ledsen att smörgåsen till kaffet mättat.
Herr och fru And kommer flera gånger om dagen nu och beter sig som om dom bodde här i trädgården. För vår del är väl det helt ok, men.... dom har tagit för ovana att inte bara spatsera på altanen, utan dessutom lägga avföring på densamma, stora högar flera stycken åt gången. Förra året hade vi inte det problemet, bara någon enstaka "olycka" på hela säsongen. 
Nu har jag börjat "tala om för dom" att de inte får vara på altanen utan hålla sig på gräsmattan. Det har blivit ett ställningskrig och dom hörsammar inte mina direktiv något vidare bra, inte alls om jag ska vara ärlig.
Men jag är "enveten" och har nog ikväll (det räcker inte med tjugo gånger) jagat ner dom på gräset igen.
Återstår att se vem som tröttnar först......jag eller dom.
 
Vi har flyttat hit permanent nu....
 
här uppe har jag bättre koll...."Ser du nå't intressant?"
 
Dagens samtliga inköp....nej nu ljög jag!  Var ju på Ö&B också.
 
Fatta då!!!! Ni får inte vara här och skita, vattenskål har Ni också fått...där nere på gräset.
 
...och till sist, another one.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0