Det blev lite stressigt....

Hade idag bestämt mig för att baka lite nya brödkakor och ta med någon upp till huvudstaden i helgen. Maken hade tid hos tandläkaren på förmiddagen och jag satte deg en stund innan han for.
Därefter följde den sedvanliga "dammsugningen" av internet, tidningen och sånt. Har också försökt få tag på affärsinnehavaren för att låna med mina tröjor på utflykten, men har ännu inte lyckats. Affären har varit stängd då jag kört förbi de senaste dagarna. Vi får se om det lyckas annars får det duga med de två kassar jag har här hemma. Men lite förargligt är det.....
Varför drar tiden alltid iväg så attans fort när man vill hinna med en massa. En följd utav detta blev val mellan dusch eller lunch. Fick bli det första och en sån där måltidsersättningsdricka från Nutrilett fick duga i bilen, påväg in till uppföljnings- och utvärderingsmötet av sommaren på Inredia.
Nu tog inte det mer än en timma, så jag hann faktiskt in på banken idag också. Beväpnad med bouppteckningen kunde jag nu få tillåtelse att sätta in dödsboets skatteåterbäring på mors konto. (Ja jag vet, skulle haft med den redan igår, då jag själv jobbat med sådant, så denna gång gjorde dom inget fel på banken.) Försökte ta en "genväg" som blev längre istället.
Second hand nästa, där sprang jag på några gamla bekanta att byta ett par ord med och hittade en kruka och en plastbytta, som jag fann användbara i Bergska hushållet.
Man kan bara dra på saker och ting i begränsad omfattning, så gymet nästa, inköp av köttfärs och nu är även mormorsbiffar klara till den stundande resan.
Göra ett nytt besök i duschen då kanske och sen tulla på "makens" nybryggda kaffe.
Får fortsätta riva efter almanacka och annat till utställningen under morrondagen, lite trött nu.......
 
Förmiddagens verk....
 
och kvällens arbetsuppgift utförd.
 
Men se vad jag hittade när jag rev efter annat....1978 & 1979, det var tider det....cykeltider.
Kommer ihåg att iallafall Mullsjön runt hade start och mål vid Blåbandsgården (morfars verkstad).
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0