En stund på jobbet och TV-bilagan

Idag var det inga röda prickar kvar när jag vaknade. Det kliade bara en aning i händerna, så jag pillade i mig ett allergipiller för säkerhets skull. Nu är klockan snart fem och fortfarande inga prickar, vågar dock inte ropa hej ännu på ett tag.
Lite mulet och småregn bjöds det på under färden till jobbet och något senare kom det ett par rejäla skurar. Enligt väderprognosen, skulle sådant väder hålla sig på andra sidan Vättern och kanske inte ens det, utan bara beröra Öland och Gotland. Ja så är det ju med prognoser, man får bara helt enkelt vänta och se för att vara säker.
Nu gjorde inte detta nå't då vi behövde lite väta, så det var väl tvärtom bra om man ser förståndigt på saken.
Pratade en hel del idéer för framtiden idag och vi hoppas på att inkörsperioden går över i nästa fas inom kort. Men eftersom andra sitter på besluten, räcker det inte alltid att se och vilja......
Har också en del att sammanställa/komplettera om morfar, efter intervjun igår som lade ytterligare en pusselbit på plats. Men det får vänta till imorron, för jag kom faktiskt iväg till gymet och där har jag gjort det jag borde (för flera dar sen). Då känns det tillåtet att vara en aning trötter och hungrig.
Får bli lite middag om en stund och sen kan jag titta i Aftonbladets TV-tidning, för den kom jag ihåg att köpa denna veckan, före innan den var slut.
Mötte maken i sin bil påväg till Skövde i ärende, strax innan hemkomsten. Så det är väldigt tyst och lugnt i huset för närvarande. Ja nu gör han inte så mycket väsen av sig, men skönt med en egen stund ändå.
Hämtade också ett paket med kläder till bara mig som kommit idag. Spännande....ett tag iallafall, innan man upptäcker att inte satt det lika snyggt på mig inte, som bilderna visade i katalogen.....
 
En av dagens besökare......
 
Nästa vecka är räddad och ny garderob....eller?
 
Inte nyttig....men god.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0