För jag har varit på.......

..."gymet, för jag har varit på gymet, för jag har varit på gyyyyyymmet, hurra vad jag är bra." 
Nja det var väl lite att ta i, men en aning nöjd är jag allt över att det blev två gånger denna veckan. Därtill ska också tilläggas att det är fredag, favoritdagen. På TV är det både handboll och Idol. 
Ensam hemma kommer jag också att vara, då maken ska på ledaravslutning med Fagersanna IF.
För övrigt har dagen vikits åt foton, uppfostringsförsök av andhona (gick väl sådär, precis som vanlig) och lax i foliepaket till middag.
Har också en väldigt massa julklappar inköpta, liggande i kassar lite överallt. Känner att det kanske vore dags att ta tag i detta och se hur läget är så att säga, slå in och fixa det som fattas. Har i och för sig väldigt gott om tid på mig, men ju fler dagar som försvinner, ju mindre tid till detta också.
Med andra ord är det alltid "förståndigare att stämma i bäcken än i ån".... och lider man inte av tidsnöd, är det ju inte tråkigt heller direkt.
Jo jag vet, har en del "udda" nöjen, däribland kan räknas att gå och handla. Tycker väldigt sällan (aldrig egentligen) det är tråkigt att ens handla maten. Tvärtom finner jag en avkoppling, till och med i detta.
Kan möjligen bero på att ingen lapp styr, som var fallet i min barndom, där kan vi tala om tråkigt så jag har revolterat mot detta. Visst har jag minneslapp, men det är mera en guide i sightseeingen om Ni hänger med i resonemanget. Dyker det upp något kul, gott, prisvärt eller på annat sätt intressant, tillämpas flexibilitet till 100%.
Har även idag försökt få tag på kontaktpersonen på AME, utan att lyckas. Överflyttas alltså till nästa veckas göromål och jag har inte bråttom. Sitter ju inte i sjön direkt, har dock en vidunderligt vacker utsikt över Örlen, när det inte är mörkt vill säga.....
 
Förstår inte riktigt, eller vill inte förstå snarare, FÅR jag inte gå upp på altandäcket....????
 
Fredagsmys......solo.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0