"Sekunda" shoppingturné

Idag stod en hel del på agendan, men första uppgiften blev, (inte helt överraskande) att servera frukost till "gänget". Idag bestod gästskaran av ca tjugotalet "vaggande" flygfän. Som sagt de börjar bli för många, kan ju inte hålla hela kolonin vid liv över vintern.
Egen frukost och därefter avfärd mot första stoppet, second hand i Tibro, följt av leverans till Hörnebo från Stockholm. I rask takt blev det sen Hem & Hobby för inköp av några tallrikar till (att slå sönder) så nu finns femton stycken i skåpet istället för bara tolv.
Nästa second hand, Hjos relativt nyöppnade sådan, resulterade i ytterligare en kasse prylar. För att klockan skulle passera lunchtid på äldreboendet, stack jag emellan med att handla egen mat på Netto.
Sen var det lagom att dra till mor på visit. Stannade inte sålänge, då telefonen ringde och den byrå (på Blocket) jag gjort förfrågningar om igårkväll "hörde av sig". Det blev bestämt att jag skulle hämta den om en timma, vilket innebar hemresa via Mölltorp. Passade då på att inhandla en pizza i Mölltorpskiosken och sen drog "flyttlasset" till Fagersanna. Jag tror faktiskt att byrån kommer att trivas i vårt "gästannex".
Innan jag for på min turné, tryckte jag på inspelningsknappen till matchen Everton-Liverpool. Den ska jag avnjuta nu innan det förmodligen blir en köttfärspaj till kvällsvickning, om jag orkar tjata tillräckligt på Inga vill säga.
Lördagskvällens program på dumburken innehåller en hel del sevärt, så stickfåtöljen.....here I come!
 
Ordna kön bara.......
 
Påväg från Hörnebo mot Kyrkefalla kyrka, sen vidare till Hjo...
 
Utsikt över Vättern, vid Grevbäck
 
"Ljus" över Brevik
 
Raksträcka mot Mölltorp i motljus
 
"Fulbyrån" (t.h.) har fått sällskap av "Finbyrån"......
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0