Arbetsdag.....

Jo jag kom upp i tid och var på plats några minuter före angiven starttid. Hade även en del uppdrag att ta tag i, bland annat fanns en försändelse att hämta (om det gick). Gör väl ett försök tänkte jag och utnyttjade mina tidigare arbetskontakter. Resultat:Uppdraget kunde slutföras!
Några möten pågick i huset och elektriker fanns på plats för diverse reparationer och underhåll.
Övertalade tre äldre damer att bese utställningen om morfar, vilket de efteråt tackade så mycket för.
Efter lunch i restaurangen tillsammans med kollega, fick det bli "tillverkning" av en provisorisk toalettskylt, för att testa om folk bättre skulle hitta dit utan att behöva fråga.
Sen kom släktingen från Hjo åter för att se morfars grejer igen. Denna gång hade han tagit med sin son och efter en gedigen vandring i hela huset, samt återbesök hos "morfar" sa han att det var lika roligt den här gången som i tisdags.
Mötte maken i dörren vid hemkomsten, då han skulle ge sig ut på promenad och nu får jag väl ägna mig åt bläckfisktillverkning igen, då det inte funnits någon tid till dessa än idag.
Men det var ju i och för sig ett välkommet avbrott...... 
Lite Idol till husbehov blir det också framåt kvällen.
 
Det fanns en majskolv att skörda i trädgården, så nu är det gjort.
 
Inte heller skörden av palsternackor är något att skryta med, så en karriär som trädgårdsmästare ska jag nog snarast glömma....(som om det ens funnits några funderingar)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0