Yes.....

En timme mer att sova, inte så dumt när man aldrig lär sig att komma isäng i tid.
Frukost ovanpå detta och ta sig i kragen. Vilket i detta fallet innebar en bilresa till gymet. Jag har sagt det förr, efteråt är det så otroligt skönt att det är gjort och idag var inget undantag.
Hemma igen och en behaglig dusch senare, var det dags att ta tag i alla jobbsökarannonser som legat och väntat på "avfärd". Nu är även detta avklarat, efter att internet verkar vara stabilt igen. (Dock fortfarande ingen fast telefoni igång, så vill någon oss nå't, ring på våra mobiler.)
Inga var idag ovanligt sent ur startgroparna med middag, men till slut så blev det lite fläskfilégryta iallafall.
Landslagshandboll för damer stod härnäst på schemat, då det var EM-kvalmatch mot Schweiz. Inget lysande spel, men de vann till sist klart ändå, vilket var huvudsaken. Kollat även en del på fotbolls-matchen Chelsea-Manchester City, men håller bara på Torres där. Han var faktiskt riktigt bra, bättre än på länge.
Varför flyttade han från Liverpool egentligen?? Jo jag fattar, pengar och större möjligheter att ta titlar, Champions League-spel  och sånt, men....
Och hade kanske varit lite segt att ta plats i Liverpools anfall just nu dessutom, om man såg matchen igår, som dom vann med 4-1 mot West Bromwich.
Nackdelen med vintertid visar sig framåt kvällningen, då det nu är svart redan vid halv sex. Men bara att "hänga i" tills det vänder igen......
 
Nu ska jag paketera dessa och skicka iväg till en nyfödd bäbis, utomlands.
 
Lite blått hittade man på himlen stundtals, men alldeles nyss (i mörkret) vräkte regnet ner.....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0