Schemat höll för ytterligare göromål.....

Jodå upp och iväg, sopsäck i baksätet och CV i högsta hugg för att personligen avlämna hos ansvarig chef på berörd arbetsplats. Det blev en liten konversation också och nu får vi se om det resulterar. Oavsett har jag iallafall en aktivitet att rapportera till AF och det är väl huvudsaken, eller?
Sopsäcken blev sen ordentligt inburen i hallen, för mottagaren att senare ta en titt i då hon fortfarande sov vid leveranstillfället. Nästa anhalt en avstickare till Apoteket, vilket var precis lagom att hinna innan massagetiden började. Idag var det vissa störningar i den lugna musiken. De borrade nämligen på andra sidan väggen, för gymet ska byggas om totalt och det är just där massören har sin lokal. Dock gick de förmodligen och fick lite elvakaffe, för det tystnade rätt snabbt ändå.
Rustad för en tur till Hjo, var det bara att utföra och mor var väl som vanligt. Vilket är lindrigt glad och positiv om man ska frisera det hela en aning. Men det var strax dax för lunch, så jag fortsatte mot affärerna. Lite blev det handlat även idag och alltför snart fann jag mig tillbaka på gymet igen. Gjorde min runda, för att sen ganska samvetslätt ta mig hemöver. Där mötte mig maken i gräsklippartagen.
Han fick faktiskt välja, det eller städa inne. Vilket osökt tar oss till vad jag alldeles nyss har avslutat, dammsugning och golvtvätt. 
Maskinen full med jackor är precis färdig, så blir väl dags att hänga dom i första reklampausen på Morgan och Ola-Connys starka bilresa.....
....och imorron är en ny dag!
 
Vad händer hos grannen? Vet inte, men en stor j..la kran hade de anlitat.
 
Mina ögonstenar, vindruvorna mognar sakta men säkert.
 
och se där, en solros. Jag som trodde jag bara satt pumpor i den krukan.....
 
Har jag köpt en surfbräda? Nä, bara ett nytt överdrag till strykbrädan.
 
Kvällen närmar sig...
 
Den här är god och passade bra som mellanmål.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0