Då är det bara att vänta.....

Är det inte typiskt att det inte går att somna, när man vet att man måste gå upp och väckarklockan är ställd på tidig timme. Så var det naturligtvis för mig igår kväll och en bra bit in på natten.
Nu var det inte bara första dagen tillbaka till skolan efter påsk, utan även en t.o.r resa till Alingsås med bil som stod på agendan.  
Det är att föredra en någorlunda utsövd förare om man ska köra 28 mil, i stort sett på raken. Men eftersom jag nu sitter här och ljuger gick det ju bra, men det var seeeegt.
Anställningsintervjun (som var anledningen till denna resa) ägde rum på Grand Hotel där det inte var alls längesedan jag för första gången satte min fot, (vid alla hjärtans dag-helgen närmare bestämt) och nu har jag alltså redan varit där två gånger.
Mötet gick väl hyfsat, men som arbetsmarknaden idag ser ut, får man förmoda att det är många meriterade personer som söker och nu är det bara att vänta på besked. Dock är det ett "fall framåt" att de iallafall ville träffa tanten, trots min ålder. Om man ska vara krass, så finns det den här gången inget annat att skylla på, än mig själv, om det inte går vägen.......
Jobbet lät desutom intressantare än jag först trodde.......
Vinst eller nit? det är nu frågan.
Hann in på Rusta och Plantagen för några småinköp (jodå en hundring garn köpte jag allt på första stället) och second hand-en på hemvägen blev även den befriad från några prylar.
Nu ä' ja' änna trötter och somnar säkert i stickfåtöljen, mitt i ett varv på tröjan.
 
Påväg, passerar här Västerhöjds fina blombacke.....
 
....ett rejält skatbo i ett träd på rastplatsen strax utanför Alingsås, vid "kissepaus".
 
I'm back.....
 
....och nu strax hemma igen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0