Nu har jag "landat".......

....här hemma igen efter ett intensivt ett och ett halvt dygn. Igår var det först sista dagen på sommar-skolan, sedan följde snabblunch hemma hos maken. Han hade stekt potatis, ägg och fläsk. Varpå det var dags för premiär med ett ordinarie pass på sommarvikariatet. Detta sträckte sig fram till imorse klockan åtta då det var dags för nästa arbete (assistentpass denna gång).
Måste bara säga att det var inget fysiskt ansträngande jobb under gårdagen bortsett från lite städning, men den tog inte så lång tid. Mycket pratande med de boende blev det dock, (några mer än andra) vilket kan ha en alldeles naturlig förklaring i att vi har engelskan gemensamt. Då blir det enklare att bara komma och snacka lite.
Dock inga problem att "sova borta", bra säng och eget badrum. Mycket behövligt kan tilläggas, då jag av någon oförklarlig anledning "svettades som en gris" hela kvällen. Ganska skönt med dusch då, när man är sjöblöt.
Dagsverket idag är nu till ända, men även om också dagens arbetsgivare är av den goda sorten blir man ganska mör. Det är bara att erkänna och det gör jag utan omsvep, för så är det.
Åkte via Örlenbadets pizzeria och tog med middagen hem, en styck att dela på, precis lagom och sen vart det kaffe i skuggan på verandan. Då kom det tre pilfinkar och satte sig på kanten, lade huvudena på sned och tittade på mig med ett litet kvitter därtill.
Jodå jag förstod piken: Inga söndersmulade Mariekex fanns vid cykelstället, ville dom bara tala om, så jag visste. 
Mor Skata har det inte heller så lätt, då hennes unge förföljer henne vart hon än flyger, ivrigt påpekande: Jag är hungrig, jag är hungrig, maaaaaata mig då! 
Kommer strax att förflytta mig till TV-fåtöljen tror jag.....och bara vara.
De fyra rågade tvättkorgarna får vänta......på bättre tider. Imorron kanske?
 
"Sunsets still going strong!"
 
"Early birds" by the lake. (Geese) seen from my veranda before I went to work....
 
Maffig blomdekoration i centrala Tibro.
 
Mor Skata slår dövörat till och låtsas som ingenting, när ungen "tjatar".......
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0