Solig söndag med Sörgården och lovikavantar.....

Om det regnade hela dagen igår i Forsvik, så fick vi iallafall sol idag istället......nästan "in i mål". Först vid halv fyra-tiden började det regna och vi fick alltså packa ihop under dessa omständigheter, men innan dess hade vi haft en riktigt skön dag i solen. Mycket folk och hyfsad kommers även denna dag.
Nu har jag blivit av med fyra tröjor på två dagar och en bläckfisk, alltid något. Kul att göra något annorlunda och på Forsviksdagarna finns det mycket att titta på och handla. Kan varmt rekommendera en utflykt hit över huvud taget, men kanske allra helst under denna marknad. Som går av stapeln vid just den här tiden på året.
Lite trött blir man av att vistas ute i fem timmar+, men det märks först då man landat här hemma igen och sätter ner ändan.
Vilket jag, efter att ha lagat "pil-pil" till middag, ska göra nu. Ta en kopp kaffe och heja fram Holland till kvartsfinal i VM-fotbollen. Det är iallafall min plan.....
Får tacka de båda grannarna från Sörgården, Bråbacka för trevligt sällskap och skicka med ytterligare ett tips på utflykt.
Till: Sörgårdens inredning och trädgård med loppis (öppet alla lördagar och söndagar framöver 11-14, till slutet av september) och hos grannen bredvid finns fina hemsydda barnkläder, tyger och berömda lovikavantar. 
Lite bilder från dagens begivenheter bjuder jag också på.
 
Här dagens "uppställning" i bättre väder......
 
....och Maria bredvid, i full färd med att sticka lovikavantar.....
 
....med bruket i bakgrunden.
 
...mycket folk i rörelse....
 
...underhållning.....
 
...ombordstigning på Erik Nordewall II.....
 
...och minitåg på räls runt bruksområdet.
 
Avslutat med "pil-pil" till middag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0