Aj......

....vad det gör ont med massage, men oj vad skönt det känns efteråt. Dessutom fick jag en hel del goda råd angående gymnastiska övningar för armar och axlar. Tack även för detta.
Dagen startade dock (som vanligt numera) på skolan, med diverse "läroprojekt" såsom enskild diktamen och individuell genomgång av redan utförd sådan.
Direkt därefter date med min "plågoande", som jag ju alldeles frivilligt går till och lämnar nöjd, efter en halvtimmas "misshandel".
Idag blev det också ett personligt besök på en arbetsplats, dit jag igår skickade in en ansökan. Nu fanns inte ansvarig på plats just då, men ska återkomma dit på lördag för en uppföljning av ansökan och lämnat visitkort.
Vi får se om det i förlängningen ger något, men helt hopplöst tror jag inte det är ändå. Och hoppet är ju det som sist överger människan, så det tillåter jag mig att leva på i några dagar.
Hemma har vi klarat av lite middag och ett väninne-besök som slutade med byteshandel. Hon syr ett "babynest" till kommande barnbarnet och får i gengäld (senare i vår) välja en tröja hos mig, till sig själv.
Under dagen har det kommit en del snö, men den blev som tur var inte särskilt långvarig och ytterligare en fågelsort har hittat vår "foodcourt for birds". Ska lite senare titta i fars fågelbok och se om jag kan bestämma arten.
De andra "gästerna" är dock inget svårt att namnge: kajor, skator, gräsänder, talgoxar, blåmesar, pilfinkar och gråsparvar, så det är lite "spännande" när någon okänd art dyker upp.
Den sista noteringen är väl kanske lite pensionärsvarning på och det vore inte dumt att bli, en äkta sådan.
slipper man ju leta jobb att söka, som man ändå inte får.........
 
Beställningen klar.....
 
Ett svagt snötäcke bildades lite här och var under den tidiga eftermiddagen....
 
....och mitt i denna snö stod "mysteriet".
 
Tyget till det kommande babynestet.
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0