Lång fredag........

....... blir det om man "går upp för tidigt". Ett barnbarn kom in i huset från "gäststugan" redan vid halv sju och då hade vi inte sovit många timmar, för det var lite svårt att somna igår.
Men morfar var uppe och startade igång Minecraft på datorn och då finns inget annat runtomkring, för det är tydligen väldigt spännande. Vi andra fick sova nå'n timma till och sen var det dags för påskfrukost. Hade dukat bordet kvällen innan, så bara att koka ägg och plocka fram ur kylskåpet.
Därefter gav sig dotterns nyblivne make ut på en cykelrunda i det soliga vädret, för att träna. Bröderna fixade "västar" på kvällens bufféägg och nu spelas det ett resespel i Europa vid köksbordet.
Lunch är det tänkt att vi ska intaga vid motionsspåret här i Fagersanna, där vi planerar att grilla korv om någon timma.
Bröderna har ytterligare ett uppdrag att utföra, förse trapp-riset med fler fjädrar. Medan Lillasyster tar en tupplur och vi inväntar cyklistens återkomst från träningsrundan, passar jag på att uppdatera lite. Har dessutom förberett kvällens måltid. Vi tar "den klassiska buffén" idag istället och går på kalkonsteken till morrondagens middag.
 
Maken körde påskbrsa i diket igår.......
 
Vi är här nu......brorsorna sover, men jag måste ju kolla läget först.
 
Varsågod nu allihopa, frukosten är serverad!
 
Då fixar vi äggen till kvällen......
 
....såhär blev dom.
 
Europaspelet i full gång, med åskådare.
 
Men hej mormor, tar du kort nu igen. Blir det bra såhär då?
 
Påskriset på trappan har fått sin "ansiktslyftning" av bröderna Bus.
 
Mamma hittade nå't annat kul att göra.....
 
....i det vackra vädret.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0