Plocka i prylar......

.....kommer nog aldrig att ta slut känns det som, då jag åter har tagit tag i allt utsorterat. Denna gång för att ordna till det, inför loppisen nästa helg. Sen får man väl också be en stilla bön att det kommer köpare som är intresserade av mitt "överskott".
Åkte en tur in till second hand på förmiddagen och investerade i en nygammal trädgårdskruka, samt lite litteratur till bröderna Bus. Äldste brodern har börjat "sluka böcker" och lillebror är pågång med läsandet också.
Köpte "gamla klassiker" från min egen ungdomstid, bl.a. av Enid Blyton.
Hade tänkt att göra en längre utflykt egentligen, men maken hade rekvirerat bilen för fotbollseftermiddag i Väring. 
Rätt som det var dök sonen upp, för att "befria oss" från lite mdf-skiva. Han blev akut nödd till att köpa ny kyl/frys och det nya skåpet behöver komma upp sig lite i världen. Därför tänkte han fixa en platå för det att stå på.
Medan vi väntade på far i huset (som skulle laga middag) passade vi på att teoretiskt lösa en massa "gemensamma" möbleringsproblem...... (hahaha).
Klockan gick och tillslut tog Inga resolut fram ett paket köttfärs och blandade till en kålpudding, som nu gräddas i ugnen. Så småningom har även maken hittat hem och han får väl ta tag i och bjuda på middag imorron istället nu då......
En kopp kaffe på altanen i sol och stilla väder, tillsammans med herr och fru And följde därpå. Dom ligger fortfarande kvar på gräsmattan och ser ut över sina ägor.
.....och ikväll ska jag se vad Mr. Selfridge hittar på........
 
Det blev visst lite vin till också.....igår kväll.
 
....och min altanfika får hjälpa till att illustrera denna dag.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0