Sista dagen......

......som arbetslös, förlåt arbetssökande heter det ju med ett "finare" ord. Imorron börjar allvaret för tanten och ska hon klara av den nya utmaningen? Tidiga morgnar och nya datasystem. Blir en del att bita i helt klart, men vi tar en dag i taget och kopplar på hjärnan för fullt (och sätter väckarklockan på tidigt!), så kanske det fixar sig.....så småningom.
Idag på morgonen (jodå jag var uppe i "träningssyfte") ringde min handläggare på Arbetsförmedlingen och kollade så att allt fungerat (då hon varit på utbildning), samt önskade mig lycka till med jobbet. Då passade jag på att ge henne med kollegor lite ros, för bra och snabbt utfört teamwork under tidspress. Jo för om man klagar på etablissemanget i andra hänseenden, måste man för skams skull också ge beröm då det fungerar bättre än väntat.
Har även fått lycka-till-hälsningar litevarstans ifrån och tackar samtliga för att Ni tror på tanten.
Nu blir det alltså bara upp till bevis....
Men först ska jag skjutsa maken till tåget, så han kan hålla ett öga på dotterns lägenhet när de är på semester. Nja det var väl snarare så att han kunde "utnyttja" denna tomma bostad, komma och gå som han vill och tillbringa hela dagarna med idrottshistorie-forskning på Kungliga Biblioteket. (Säger han iallafall......)
På hemvägen ska jag åka vägen om Rusta och inhandla förvaringsboxar, så jag kan börja få ordning i hyllorna i mitt "nygamla" datarum (som numera också är syrum).
Men först är det bullbak (och dom är nästan klara nu), sen blir det fika på altanen i solen med en......
Ikväll får vi se vad Ernst hittar på i Toscana......man kan ju alltid titta på miljöerna iallafall....... och landskapet.
 
Solen gick ner fint igårkväll och återkom idag.......
 
Stärkte mig med lite kyckling.......
 
..... innan bullbak (del 2) till dopet, gick av stapeln. Detta är kardemumma-vanilj-varianten. "Kompisarna" från del 1 ligger i frysen redan och är av kanel-sort.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Johan

Bullarna ser riktigt goda ut.

2015-04-20 @ 17:36:44
URL: http://finest.se/soulful
Postat av: Jasmine

Fina bilder :)

2015-04-20 @ 17:39:42
URL: http://megafistairpumprave.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0