Då var den bekräftad.......

....bokningen, av resan till Liverpool för att se hemma-matchen mot Tottenham om en månad. Nu är det bara att gräva i kistan och betala fakturan, samt se fram emot denna upplevelse.
Dessutom vore det alldeles utmärkt om de vinner matchen och att det blir många mål. Ja önskningar måste man ju få tillåta sig att ha iallafall. Hursomhelst kommer stämningen att vara väldigt speciell, för det har jag sett på TV.
Idag har jag först haft diktamen (i en väldigt liten grupp), följt av lite konversation på svenska. Ibland imponeras man av hur mycket vissa elever har lärt sig efter bara några månader i Sverige. Många av dom är helt otroligt ambitiösa och "läraktiga".
Efter rasten blev det sen en spontan geografilektion om Syriens norra del, där de flesta syrier i klassen verkar vara ifrån. De visade på google-maps en stor flod, som flöt förbi alla deras hembyar med bara några mils mellanrum.
Det var kul att "få igång dom" och framförallt att de försökte förklara på svenska, för mig. 
En snabbrunda på torget gav idag inga inköp, men lite förnödenheter från ICA blev det innan jag drog hemåt.
Ja då var det fredag igen och inte mig emot, eftersom det är favo-dagen i veckan: "Man har ju hela helgen framför sig". Gardinen jag tänkte ta tag i och sy klart igår blev inte gjord, men kanske jag fixar den idag.
Man vet aldrig.....
Tomtarna är förpassade till förvaring de allra flesta nu, sen raiden igår. Men alla gardiner och fortfarande många dukar, samt julgranen har jag sparat på och gör nog så nå'n ytterligare dag tror jag.
Till middag blev det kebab och ikväll ska jag göra "pil-pil" igen, för det är inte så dumt. Köpte en baguette att ha därtill i affären......
Får nog vila lite innan jag skalar räkorna, för det är någon som hängt bly i mina ögonlock......
 
Detta tog nästan helt slut......
 
.....och snart väntar denna repris på samma öde.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0