Halva dagen kvar......

......att "vila upp sig på jobbet", för vid hemkomst är det säkert full rulle. Om de nu inte gjorde slag i saken av planerna på att cykla runt sjön Örlen, för då kanske jag får lite kvalitetstid ensam med Inga vid spisen.
Frågan är bara vad vi ska tillaga, kanske ska ringa "baslägret" och höra hur de har tänkt.
Men man vet ju aldrig förresten, Ia kanske ringer mormor och frågar. Hon lyckades nämligen ringa min mobil med brorsans telefon, medan morfar och jag stod handfallna över hur vi skulle stänga av. Asch, den är nog inte på sa morfar, för det klarar hon inte av.......
Någon timma senare såg jag att det var ett röstmeddelande på min mobil, ringde givetvis lydigt 888 för att kolla vem som ville något. Hörde då Ia med oss själva i bakgrunden, så visst fixade den unga damen att ringa! 
Har nu hört av mig till "baslägret" och kombinationen pensionär med semesterfirare, hade inte en aning om allting ungefär......
Men de visste att det behövdes filmjölk, så det är inköpt i alla fall. Sen kom vi överens om att han skulle befria frysen från mormorsbiffarna, så de kan få bli uppätna ikväll. Troligen skulle det bli en cykeltur för några runt sjön och en skulle springa istället, men mycket i planerna var fortfarande väldigt osäkra.
Bara att jobba klart nu då efter lunch och sedan se hur läget är och vilka beslut som blev tagna, då jag återvänder hem. 
Det blev till att jobba lite längre än tänkt och huset var tomt då jag kom hem, men de är inte långt borta. Pratade med dom nyss, då de hade fikapaus i Söroset och som jag förutspådde blir det kvalitetstid med Inga vid spisen.
Middagen beställd till sju........
Den maten slut, dags att förbereda nästa, tills imorron. Eftersom jag befinner mig på loppisen mellan tio och tre och om det är klart att bara "hälla ihop" och fixa i ugnen, får jag ju "dinner served" när loppisen stänger. Hoppas kan man ju alltid.......
Snart landar jag dock i min fåtölj för en tupplur......
 
Hördu brorsan, jag vill inte ligga ner.........för jag ska inte sova.
 
Vem hinner först?
 
Storebror har gått i mål, han vann spurten över morfar efter 35 kilometer landsväg......
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0