Planer......

....på att besöka Hem & Hobby efter avslutad arbetsdag, har jag i nuläget. Detta efter nyäten lunch (ytterligare en "gourmet-portion" färdigmat från frysen) och därmed ökad energinivå temporärt.
Började dock lunchtimman med att åka till min förra arbetsplats, för att "befria" den från mina personliga tillhörigheter. Då det är dygnspass med övernattning i den tjänstgöringen behövde man ha lite attiraljer kvar mellan arbetspassen. Har nu insett (efter moget övervägande och konstaterad praktisk omöjlighet) att jag tidsmässigt, inte kan jobba där något mera, ens på inringning.
Har gått och dragit på "beslutet" några månader nu och det har fått "värka fram" så att säga. Idag har jag alltså varit och hämtat alla spår efter mig och träffade en av ungdomarna, som fortfarande bor kvar. Flera var bortresta och många nya hade tillkommit, så det var bara personalen jag kände.
Nu är det gjort i alla fall, men det skulle vara kul att få träffa en del av de andra igen som bott där länge. Kanske springer på dom på sta'n, men har hittills inte gjort det.
Under eftermiddagen var det såpass lugnt på kontoret, att städerskan fick lov att städa mitt kontor. Hon har på min begäran hoppat över flera gånger, då det varit alldeles för mycket att göra och telefonsamtal hela tiden.
Har precis landat här hemma nu, efter en avstickare till nämnda affär i Hjo, Systemet för påfyllning av flytande och närbutiken för påfyllning av det i fast form. Ja lite flytande blev det allt där också.
Alldeles utanför mötte jag en av kollegorna, fortfarande tömmande tunnor. Han har hållit på i snart tolv timmar nu, stackarn och inte är han färdig iallafall.
Jag får åtminstone snart tomatsoppa med fralla till kvällsmat och kan sjunka ner i min fåtölj för sedvanlig powernap, till husletarprogrammet. Sen ska jag vara pigg nog att inte missa Barnmorskan i East End, hoppas jag......
 
Solen kämpade emot ett bra tag i går kväll också, men fick slutligen ge sig och krypa till sängs, före mig som vanligt.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0