En förmiddag på stranden....

....har vi tillbringat idag. Det var väldigt snälla vågor på havet, gentemot förra veckan. Sen är det aningen för varmt för min smak, men bada....det skulle jag  ändå aldrig komma på tanken att göra. Jo fötterna och upp till knäna är helt ok och vandra i strandlinjen och plocka upp de stenar "som pratar med mig" det är inga problem. Tvärtom ganska bra motion och en form som man i min värld inte behöver tvingas till.
Vad ska jag ha alla stenar till då? Olika dekorationsprojekt där hemma och låta dom bara vara i en fin vas eller porslinsskål. Stenar är fascinerande, tycker iallafall den här tanten.
Medan maken badade, vandrade jag utmed vattenlinjen och sen tog vi en fika, vilken han förevigade och lade upp på Facebook, blunda gott folk om ni tittar på den bilden (hahaha). Färskpressad apelsinjuice, varm sandwich, bocadillo, öl och kaffe i skuggan var inte fel. Sen gick vi hemöver för att vila lite siesta och framåt kvällen ska vi testa nån ny (eller gammal) restaurang till middagen. Ja livet känns hårt.....
Apropå det, så har myggorna fått klara sig utan mat i två dygn snart. Känns rätt skönt det också, kan jag intyga.
 
Snälla vågor, små fåglar och vackra stenar.....
 
Vet inte vad det är för sort, men såhär ser de ut på nära håll.
 
Repris på "den gamle och havet"......nu ännu äldre......
 
Här en fisk som det inte gick så bra för, i vattenbrynet.
 
Sten"menyn" är serverad....ligger på tork på balkongen och där nere skymtar poolen.
 
 
   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0