Da'n före da'n......

....och veckans sista arbetsdag. Imorgon blir jag "enleverad" av mina symötessystrar och transporterad till ännu okänd ort. Det enda jag (och ytterligare en jubilar i gänget) vet är att vi ska ha med tandborste, handduk och varma kläder.....
Sen är det samling utanför Skara, där en av oss i skaran bor. Blir spännande att se vad de nu har hittat på.
Innan dess ska dock arbetsdagen avslutas. Idag är chefen på en del möten, men kontorshunden finns åter på plats, efter en "kompdag" igår. Så varje gång jag går mot köket får jag sällskap, kan just undra varför.....
Vädret är lite tråkigt, blåser en hel del och regnar lite då och då. Vi får hoppas att det skärper till sig under eftermiddagen.
Har även nu på lunchen pratat med etablissemanget angående god man-uppdraget och förklarat min ståndpunkt, samt avkrävt skriftliga dokument i frågan (håhåjaja), men ändå bra tjänstemän att prata med trots allt.
Alltid viktigt att skilja på sak och person. 
Sen har vi på Tibrofilialen idag fått en massa beröm för bra utfört arbete, både från beställaren och ägarna. Känns ju alltid bra med ett kvitto på att vi som team, gör ett bra jobb.
Ett pip i telefonen talade också om att ett paket fanns att hämta, får ta en omväg innan hemfärden alltså.....
Ännu har jag inte blååååååst bort, men attan vad vinden tar i ibland. Tur att jag sluppit åka båt, som en f.d. kollega gjort tidigare detta dygn. 
Tvättmaskinen arbetar som bäst och lite har jag packat inför helgens bravader. Inget ljug blir det imorron, men på söndag kväll kanske jag talar om vart vi blev förda......och fick göra.
Nu ska jag öppna mitt paket.
 
Kör en repris och lånar en solnedgång från förr........för idag blir det säkerligen ingen!
 
Fredagsmys........och (repris-)middag för maken imorron, då jag är på vift.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0