Höst......

.....i almanackan och höstbeteende på väderleken. Idag sammanfaller dessa båda "fenomen" och är månne "ordningen" återställd nu, så det inte blir nå'n mer sommarvärme under 2015.
Vi hade en fin helg i Stockholm, men nu verkar det bli lite mer normalt väder för årstiden. Inte direkt humörshöjande skall väl tilläggas. Men kanske att maken känner en viss tillfredsställelse över att det är omöjligt att åtgärda gräsmattan idag i konstant ösregn.
Men den som "spar han har"...........
Kontorshunden fick en liten smakbit av min smörgås imorse och jag var nummer ett på hennes topplista i någon minut. Detta ända tills hon förstod att "that's it", blir inget mer.......
Ska strax äta Ingas lunchlåde-kombination och sedan åka på tjänsteshopping. Vi behöver lite förbrukningsartiklar till kök och toaletter. Kan då också passa på att inhandla TV-tidningen, allt annat till hemmet blev handlat igår.
På hemväg blir det omväg idag, via second hand. Kanske finns några spännande fynd att göra, till tröst för den taskiga väderleken.
Ja några småsaker blev det, men inga morfarsgrejer fanns det idag.......
Inga slog knut på sig och gjorde en paj som solar i ugnen just nu. Vi får se om den får godkänt i matlådan för morgondagen. Nu är frågan: Ska jag orka göra sallad också till den?
Nä det får bli en tomat bredvid som grönsak.........
Vardagsrumsbordet var monterat och vi har ställt det på plats. Med facit i hand hade det kunnat vara ännu något mindre, utan att det hade gjort nå't. Men, men nu blev det som det blev och får duga, ett tag iallafall.......
 
Skitväder.......
 
Här står pajen, varmt och gott......
 
Min nya passion.....blodgrape.
 
Nya soffbordet.......
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0