Back to "normal".......

.....eller vad man nu ska kalla en vanlig arbetsvecka. Normal tid att gå upp på morgonen anser jag inte att det är vid sex-tiden, men bara att "rätta in sig i ledet". Sen om det känns sådär väldigt bekvämt och normalt med att jobba är väl också tveksamt, då man smakat på andra rutiner ett tag.
Nåväl det får väl rulla på en tid till i alla fall.......
Men känns nog som om jag skulle vilja göra ett avbrott för semester framåt oktober. Sonen har skickat bilder från sin pågående resa söderöver som inte ser så illa ut. Lite sugen blir man allt......
Kontorshunden stod i dörren som välkomstkommitté i morse, hon har väl saknat sin smörgåsbit kan jag tro.
Idag blev det dock en bit banan, som hon var mycket tveksam till. Nosade på och flyttade runt den en stund innan den slutligen försvann ner i magen. Ville väl markera att det inte var favoritföda direkt.
Men "take it or leave it" är vad som gäller, ingen á la carte-matsedel här inte.
Sen har vi det där med att välja torktumlare och nytt torkskåp: Orka!! känns det som när man googlar på internet. Vad är det för skillnad? Jodå priset såklart, men annars........ta en bara, blir så trött och uttråkad av alla teknikprylar. Billigast och bäst vill jag bara ha, utan en massa ställningstagande...... 
Snart får jag i alla fall äta lunch.....och så startade brandlarmet. Brinner ingenstans men det är ett förfärligt liv och har så varit i tio minuter nu. Fastighetsskötaren kom precis och stängde av, så vi kan få äta utan oljud. 
Lite mat med hem från affären och en tevetidning. Nu kokar Inga pepparrotskött bara till mig, för det duger inte åt maken så han får väl fixa sig nå't annat imorron och på onsdag....mums ska det bli!
Apropå maken så drog han iväg på fotboll, så nu är det egentid i väntan på att tvättmaskinen gör sitt.
 
Jodå, ser ut att bli en fin arbetsdag inne.............att titta ut på iallafall.
 
Kvällsmat.......
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0