Sorgligt resultat......

.......vart det för Liverpool, som fick stryk av en nykomling (Burnley) igår med 2-0. Men resultatet visar inte hur matchen såg ut, för det var i stort sett spel mot ett mål och motståndarna hade bara dessa två chanser. Vilka de utnyttjade och gjorde mål på, till skillnad från Liverpool som inte lyckades sätta nån av sina chanser. Ja så är det ibland, bara att komma igen.
Maken fick även han "genomlida" en förlust för sitt Västerås i hockey, men då efter förlängning, med 2-1.
Men det blev ytterligare ett svenskt guld lite oväntat i mountainbike (en tjej såklart) så Sverige har lyckats samla på sig en ganska ansenlig mängd medaljer i olika valörer, trots att vi är ett litet land.
Det blev lite av "skogens guld" här hemma istället. Ja inte för att jag var redig och åkte dit, utan för att det kom en lastbil där man kunde köpa någon annas "möda". Två liter lingon och tre liter blåbär slog jag till med och en flaska enbärsdricka.
Kantareller hade jag ju redan hittat på Netto, så varsin svampmacka blev det som tröst för sportmotgångarna och lite finns kvar att "trösta" fläskkotletterna med vid tillagningen av vår middag, senare idag.
Plommonträdet är överfullt av frukt, som säkert mognar i veckan och i äppelträdet är det också smockat. Detta har ju även änderna uppmärksammat och de kollar varje dag om något ramlat ner till dom.
Uppe med tuppen idag.....nej men långt före maken iallafall, så all tvätt som testat nya torktumlaren är förpassad till skåpen. Kanske ska röja lite till i tvättstugan.......eller inte, det visar sig.
Middagen äten, matlåda fixad, maraton på tv och kaffe drucket. Nu bara avsluta detta ljug.......
Maken ska agera taxi åt hemkommande son med tåg från Stockholm, efter en veckas Greklandsvistelse till full belåtenhet.
Och tvättstugan, den fick vara ifred..........
 
Andras möda vår mat........
 
Återfunnen........försvunnen "Ibbe"-napp. Låg i tvättstugan under hylla.
 
Dagens frukost........
 
......och dagens middag med egenodlade haricots verts. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0