Kanske.......

.....att det blir en fin solig dag, hela dagen idag. Än så länge har jag inte sett några som helst tendenser till moln på himlen i alla fall. Dubbel bonus, för det är ju fredag också......
I morse kom muséumchefen tillbaka med morfars slöjdalster, som varit på utflykt och deltagit i en utställning. Jag tror att alla alsterna mår bra och är nöjda med sin utflykt. Får kolla närmare vid hemkomsten.
Har hunnit fixa till lite julpyntning på jobbet också, inte helt klar men det mesta är på plats.
Under förmiddagen kom även fastighetsägaren och halade den fransiga flaggan, som viftat där på toppen av stången sen jag startade min anställning här (för ett och ett halvt år sedan) och en splitter ny....hel, har kommit på plats istället.
Helt otroligt!
Chefen har varit här en stund, farit runt med firmabilen och fixat lite på kontoret. Men bestämde sen att åter sätta sig själv i "karantän" med förkylningen och återvände hem med jobb i bagaget.
Men kontorshunden hann i alla fall att få sin smörgåsbit, om än inte "slumpen" i lunchlådan.
Den innehåller lax även idag, då det fanns kvar efter i onsdags. Tur det för Inga orkade inte både baka och laga ny meny igår.
Men ikväll får det nog bli en paj med musselstuvning tror jag. Maken ska in till Sporthallen hela kvällen på Möbelcupen, så han slipper äta av den. Och imorron har jag utlovat att det blir ugnsbakad falukorv innan han ska skjutsas till tåget, för en tur till huvudstaden. Där han ska ägna lite tid till barnvaktande och forskning i idrottshistoria igen.
Och så var det dags för Idol snart, lite husletande i England som uppladdning först bara......
 
Konferensrummet har fått lite julstämning........
 
Välkomsthälsning i entrén......
 
.......i lunchrummet......
 
....lite till......
 
....och ännu mer.
 
Blir det nå'n smörgåsbit, eller ska du baaaaara julpynta?
 
Bye, bye trasig flagga......
 
.....välkommen nya hela.
 
Mmmmm...musslor.......
 
blev till stuvning i krustarder.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0