Frukost på stranden.....

.....och barfota i sanden, en stund. Vi startade här hemma med "generalrepetition" av frukosten och fortsatte sedan med bil söderöver till ett ställe som heter Lo Pagan, där jag varit förut. 
I strandkanten finns här ett väldigt bra beläget café med utsikt mot sandstranden, tio meter längre bort och dessutom en vy över höghusen i La Manga på andra sidan Mar Menor (som innanhavet kallas). Det ser ut som om dom reser sig direkt ur havet i ett "pärlband" på flera mil.
Väl framme satte vi oss för en andra frukost, bestående av tostada med tomat, kaffe, juice och croissant. Då slog klockan från en närbelägen kyrka och vi kunde konstatera att det mera kunde betraktas som elva-fika.
Men vad gjorde det........varmt och gott var det i solen iallafall.
Efter att ha stärkt oss med sol, värme och ätbart i en timma styrde vi kosan hemåt igen. Men då vi var väldigt nära köpcentret La Zenia och fått tips om en affär vi "missade" förra gången, gjorde vi slag i saken och stannade till igen. Jodå även denna gång gick vi därifrån med några kassar innehållande diverse.
Utanför då vi handlat klart, sprang vi på norrmannen med fru, som vi hyr bilen av. När vi pratat med dom stod det klart att vi gått miste om en karneval i sta'n igår.
Visst hörde vi en massa musik och trummor mest hela kvällen igår, men fattade vi vad det var.....näää.
Hemma i lägenheten gjordes en arbetsfördelning: En solade och en lagade sen lunch. Ni får själva gissa vem som gjorde vad!
Därefter kände vi en oemotståndlig lust att kolla shoppingläget i "krims-krams"-bodarna vid piren. En kvällspromenad blev det alltså för att stilla detta kraftfulla begär. Blev inget handlat där, men några småsaker i en annan affär utmed vägen slank med.
Och inte kan man väl gå ut härnere utan att äta nå't? Fick bli en hamburgare var plus pommes frites på ett hak strax nedanför vårt hus. En norsk hund fick vi också stifta bekantskap med, den höll stenkoll på vad vi stoppade i oss, varenda tugga......
Nu tittar vi på svensk teve, skriver blogg och pratar....samtidigt. Vi är väl kvinnor! Snart blir det sticka av också....
 
Här är vår godis-buffé......
 
.....och solen går upp till en ny dag.
 
Där framme är frukost-målet......
 
... här är utsikten därifrån......
 
...och till sist (men inte minst) frukostfikat.
 
Snabbt inne och kompletteringshandla...då såg vi denna dignande disk med godsaker.
 
Här tillverkas/pressas våra drinkar, en blandning av ananas och apelsin.
 
En av två "shopoholics" tar en flytande fruktpaus.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0