Plundring igår och planering idag......

.....blev det inför stundande semester.
Som sagt en "mångkulturell" julgransplundring under gårdagskvällen och sen en alldeles särskilt bra och spännande match mellan Liverpool - Arsenal som final, innan sänggåendet.
Yngste sonen till våra kulturvänner är också ett Liverpool-fan (förutom att han har den goda smaken att spela för Fagersanna IF också) så vi kom överens om att hålla tummarna. Vilket med facit i hand hjälpte. Efter en som sagt spännande och välspelad match, delade lagen på poängen (3-3). Även om man önskat se en vinst för hemmalaget, får det ändå anses rättvist som resultat, då båda lagen spelade en både bra, spännande och underhållande match.
Visst var man väl förvarnad av meteorologernas väderprognos, att det skulle bli smällkallt. Men det blir ändå som en liten chock att nyvaken titta på en termometer som visar -19 grader.
Bara att acceptera läget (behöver inte gilla det) och göra det bästa av situationen. Vilket för egen del är att titta ut på en skinande sol, från ett varmt kontorsrum. Värre är det med övriga kollegor som måste hoppa i och ur bilarna hela dagen lång. För vissa av dom blir det extra lång dag dessutom, då kylan ställer till med en del extra "problem".
Såsom att sopor fryser och bilen blir full mycket fortare, med extra-resor för att tömma som följd.
Frysen därhemma kunde igår erbjuda köttfärssås, bara att koka lite makaroner så var matlådan klar tills idag. Maken hade förberett morgondagens, efter överenskommelse, så jag kunde sitta lugnt hos kompisen för att  prata om och planera resan. Sen fick jag även en delikat fisksoppa.......
Tomtarna därhemma däremot, får fortsätta att ha möte ett tag till på vardagsrumsbordet.......men det dör dom inte av.
 
Nu fattas bara knappar....och ugglan som jag håller på att sticka i samma färger.
 
En del av min frukost där vid datorn, på kontoret.
 
Ska du jobba länge till?......jag är sugen på lunch nu!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0