"Bussen" tillbaka för vila.....

......efter utflykten.  Nytankad och på plats framför jobbet igen och som avslutning efter detta, passade maken och jag på att äta middagsbuffé hos Kathy Thai. Vi var de enda gästerna och då vi satt oss ute under ett parasoll började det regna. Inte så vi blev våta, men ganska skönt med lite mulenhet och skugga till måltiden. På hemväg passerade vi en av jobbets containers som en grinig person ringde om i fredags att den hade en trasig lucka.
Där var det begynnande skat-fest. En satt inne i luckan och "kastade ut" presumptiva godsaker, två nedanför tog emot. Vi åkte hem och hämtade kraftig tejp och kunde få luckan dit-tejpad sålänge. Har en kollega som skulle titta på detta imorron, men ju mindre som dras ut ju bättre resonerade jag.
Sen kan man kanske tycka att de som har gemensamt ansvar för ordningen runt sin sopbehållare, kanske kunde gått dit med en tejprulle själva och sen ringt för att varsko oss....... om problemet.
Vi får se vad kollegan kan göra, kanske går det att hänga dit luckan igen med hjälp av några verktyg. Jag får ta det som prio ett imorron på jobbet. 
Nu till reklamblads-läsning....för att få uppslag på kommande veckas menyer här hemma. 
Äntligen måndag morron igen..........no not really, men så är det.
Då jag kollade den idag insatta lönen kunde jag konstatera att trots swish-strulet i helgen så hade min betalning letat sig fram till sin mottagare på nå't sätt. Hade alltså betalat mina lapptekniks-alster två gånger dådå.
Men inga problem, fick tag i mottagaren på förmiddagen och bara en kvart därefter hade jag pengarna åter på kontot. Så ingen skada skedd.......
Trots att vi åt på lokal igår, fixade faktiskt Inga till lite pastasås av rester och kokade makaroner till både min och makens matlåda idag.
Vi får se vad hon orkar ikväll efter en provianteringsrunda som gav fulla kassar. Maken fick bär in från bilen men Inga fick nog plocka varor så det räckte....... Först i vagnen, sen på bandet, vidare i kassarna och lasta bilen. Slutligen plocka ur allt och plocka in i skåpen.
Men det gick att övertala henne och nu står en gryta kalops på spisen, för morgondagens matlåda....och onsdag.
Maken kunde tänka sig pasta på tisdag också......då alternativet var just kalops.
 
Söndagsbuffé hos Kathy Thai......
 
En vacker dag (om än för varm....) tar också slut.
 
Min enda hallonplanta vid husknutens stuprör levererade min kvällsmat igår.....
 
Välkomstkommittén vid jobbet denna måndag morgon.
 
Kalops på g.......
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0