En säng är lastad.....

....och den stora tavlan från köket på jobbet är förpassad ovanpå nämnda säng.
Tog med mig en mindre variant av samma konstnär (min farbror Hans Westman) hemifrån i morse, vi får se om någon reagerar. Maken undrade "förskräckt": Men vad ska vi nu ha här hemma där tavlan satt? Varpå jag svarade lugnande att det kanske kan vara tomt där ett tag......så väggen får "andas" lite, innan vi hittar något annat, i gömmorna.
På hemvägen ska jag stanna till vid loppisen och leverera en "jobbgrej", samt hämta hem golfbagen som varit till salu i flera år (aldrig använd av dottern). Den kanske nu blir nyttjad av hennes söner istället, sa hon. 
Gourmetportion från frysen blev det till lunch, då Inga strejkade från matlagning igår. Och den var helt ok, men ingen höjdare, om Ni förstår hur jag menar....
Chefen sände hälsningar från playan på Öland men jag är inte avundsjuk det minsta, alldeles för varmt för att bara ligga där. Fick nog av värme för denna sommar då vi var på en annan ö, Gotland vid midsommar.
Dock lär jag inte slippa undan eftersom det är "onödigt fint" väder, även här hemma.
Jobbuppdraget utfört hos loppisen och alldeles nybakta bullar inhandlade till lilla storasyster med flera imorron.
Det är svettigt ute, +50 just nu på altanen, så efter att ha livräddat Hortensian med en kanna vatten, håller jag mig nu inne tror jag bestämt.....med ett stoooort glas vatten och en bulle.
 
Lilla storasysters långkofta klar....om hon skulle frysa (hahaha) dock är den grå-svart-lila,  inte blå.
 
Här är ersättningskonsten till jobbets kök.
 
Bevis för mitt påstående......
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0