Inte lätt.....

.....att hålla käft, då merparten av arbetsuppgifterna består av att prata i telefon. Åter på jobbet alltså och det var väldigt smart av chefen, att tycka jag behövde även gårdagen för rekreation.
Det är nämligen lite ansträngt att prata fortfarande, vilket jag upptäckte per omgående redan tidigt i morse. Trodde att jag röstmässigt var bättre än jag faktiskt är.
Nåväl, det hankar sig fram och behöver jag inte prata bara så är det "fine". Tur att det är helg imorron, singeldag på fredag och en helg till att (försöka) hålla käft. Som sagt det är segt det här.....
Annars är det en stor dag med fullt solsken över barnbarnet, som fyller tio år....tänk vad tiden går.
Han fick juice i champagneglas på sängen, har jag sett bild på. Ser väldigt pigg och fräsch ut för sin ålder tycker jag allt. (hahaha!)
Ska nog ta omvägen om fiskaffären på hemvägen och se om de har några bakelser och eventuellt annat gott.
Klockan fem har jag sedan date med saxen, hos frisören. Behöver skala av en hel del kalufs, för det växer verkligen som ogräs, ser nästan ut som det också.....
Ok stannade på parkeringen för att springa in hos fiskaffären, men såg att den var stängd. Besviken jovisst, men handlade lite annat i en närbelägen mataffär som "nödproviant" och hann sen precis lagom till klipptiden.
Det sägs ju att det mesta av "information" passerar just sådana inrättningar och döm om min förvåning, då hon trodde sig veta att fiskaffären slagit igen för gott.
Visst såg jag att det satt en lapp på dörren, men tänkte att de har väl stängt på grund av stundande helg och svårt med leveranser. Ja inte är det vårt fel om det nu inte bar sig, för där har vi allt gjort av med åtskilliga kronor. Mycket goda varor hade de också, om det nu är så här illa kommer vi att sakna dom väldigt.
Maken var ute på promenad, medan jag blev kort i huv'et. Nu har vi fikat och han har beställt tågbiljett och åker på jouruppdrag till huvudstaden om två veckor.
Tills dess får hon allt knipa, men tror att det var sista arbetsdagen på ett bra tag idag.
Inget är som väntans tider......undrar vilket datum lillebror nu väljer framöver?
Strax fåtöljhäng.....
 
Skål för morfars och mitt ressällskap till.....ja det bestämmer jubilaren. (Bilden snodd från moderns Facebook-sida)
 
Det gamla huset på kullen, byter skepnad. Där i källaren har det målats och skrattats mycket under förra ägarens tid. Mötesplats i många år för de fyra "konstnärsvännerna".....
 
Nu är det ljusare tider......men vi skulle inget ha idag.
 
Den ovan omskrivna "nödprovianten".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0